FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!


 
Onze laatste Youtube video's/vlogs is hier te zien.

Wordt nu gratis lid van ons YouTube kanaal zodat je automatisch bericht krijgt als er een nieuwe video/vlog gemaakt is.

Ons YouTube kanaal is: fritsellen camperreizen

Misschien een leuke tip voor mensen die camperplaats Maastricht bezoeken! Deze wandeling door de lage fronten is op loopafstand van de camperplaats! 
03 december 2020

Mogen we door Frankrijk met de camper?

(Klik op de afbeelding om de  reisadviezen te lezen.)


De Franse overheid staat alleen doorreizen toe naar Nederland. Doe dit met zo min mogelijk tussenstops. Nederlanders die hun domicilie hebben in Spanje mogen ook door Frankrijk reizen naar hun woonadres in Spanje.Reisadvies voor de Nederlanders.

Door het Covid 19 virus gelden er in Europa strenge maatregelen en reisbeperkingen. Waar kunnen we heen en welke regels gelden er? (Klik op de afbeelding om te kijken welke kleurcode jouw favoriete land heeft.)

Voor onze Belgische lezers gelden weer andere reisadviezen vandaar ook deze link  van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.

Doorreizen blijft mogelijk. Doe dit zonder tussenstops.Reisadvies in Portugal / Ministerie Buitenlandse zaken. 

Geen beperkingen doorreislanden.

Reisadvies Spanje vanuit Nederland


Corona maatregelen voor Spanje in een pdf bestandje.


Doorreizen in Spanje blijft mogelijk maar doe dit met zo min mogelijk tussenstops.

Verlaat de snelweg in de oranje gebieden niet. Daarnaast wordt een tussenstop in de oranje zones van Frankrijk en België afgeraden.Reisadvies voor Duitsland. 

Doorreizen naar een ander land of terug naar Nederland is mogelijk zonder test. Doe dit dan wel met zo min mogelijk tussenstops en zonder overnachtingen. Houd boekingsgegevens van de eindbestemming bij de hand.Onze website www.fritsellen.com is volledig in eigen beheer en we worden door niets en niemand betaald. 

 

E-mailen
Map
Info