FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!Over ons

Frits

Frits

Ik ben Frits, geboren in Deventer (1950) en op mijn derde naar Epse verhuisd om twintig jaar later weer terug te verhuizen naar Deventer en ben in 2002 naar Maastricht verhuisd. Had in de tussentijd, (de begintijd van het internet) Ellen ontmoet via icq messenger! De voorloper van Whatsapp. Werkte toen op de Business support desk bij KPN in Zwolle en kreeg de mogelijkheid aangeboden in Eindhoven op de Business support desk te komen werken! Toen kregen we de mix, Ellen, Frits, Eindhoven, Maastricht, KPN en de NS toen was de beslissing snel genomen! Fotograferen en filmen doe ik al vanaf mijn kinderjaren. In het huidige digitale tijdperk waar ik gebruik maak van diverse camera's zoals de Panasonic LUMIX-DMC-fz1000, Drone DJI Mini, Sony FDR-X3000, Samsung S9 plus, Canon Powershot 20, INSTA360 One R met verschillende lenzen waaronder de 360 gr wat weer een nieuwe uitdaging is om onder de knie te krijgen. In de loop der jaren krijg je dan steeds meer filmmateriaal en op de PC ben jij de enige die er van kan genieten. Dus een andere buffer gezocht en dat is YouTube geworden om vervolgens met een eigen kanaal te beginnen. Waar hopelijk veel kijkers genieten van onze video’s en vlogs! Vanaf de tijd dat we onze camper hebben gekocht zijn we begonnen met ons YouTube kanaal fritsellen camper reizen. Waar we al onze rondtrekkende bewegingen door Europa in beeld brengen! Vele kijkers waarderen onze video’s door zich gratis te abonneren wat voor ons een enorme stimulans is dat we op de goede weg zijn!

Ellen

Ellen

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Toen ik van school af kwam ben ik als kleuterleidster begonnen iets wat ik heel wat jaren met veel plezier heb gedaan. Door gezondheidsproblemen moest ik veranderen van job en heb ik als receptioniste in een klooster bejaardenoord gewerkt. Nu is de tijd gekomen dat ik mag genieten van mijn pensioen en alles kan doen wat ik leuk vind en dat is vooral reizen samen met mijn lief Frits in onze camper. Ik heb nu alle tijd voor mijn hobby's zoals wandelen, fotograferen, lezen en haken en niet te vergeten de website op zijn tijd bij te werken wat vooral mijn taak is. Ongeveer 35 jaar geleden kreeg ik mijn 1ste computer en o wat was ik nieuwsgierig hoe dat allemaal werkte. Ik had er meteen een grote hobby bij waar ik nu nog altijd graag gebruik van maak.

Sunlight T66

Sunlight T66

Over Onze Sunlight T66 camper is van 2012 met een lengte van net onder de 7 meter. De camper heeft twee losse bedden achterin, draaibare stoelen en een ruime keuken. Een ideale camper voor ons om mee op pad te gaan! Hopelijk kunnen we nog vele tripjes samen maken door Europa! Hij heeft een rijklaar gewicht van 2.790 kg, Laadvermogen 710 kg, Hoogte 290 cm, Breedte 232, en een lengte van 690 cm.

E-mailen
Map
Info