FritsEllen 
Geniet vandaag gisteren is voorbij en morgen is je nooit beloofd!
23 september

Polarsteps geeft aan dat we nog 4 nachtjes moeten slapen en dan mogen we weer vertrekken. Eerst krijgen we nog een druk en gezellig weekend want ikke ben maandag jarig. Na het feesten gaan we dinsdag dan echt vertrekken.


Binnenkort gaan we nog eventjes op pad met de camper. We denken aan het noorden van Frankrijk. Gewoon even heerlijk relaxen want er staat weer een ziekenhuis opname in de agenda gepland.

Lees meer
Onze laatste Vlogs.


 

18 september

Verrassend mooi Luneburg


Augustus 2022

Mooi Boizenburg aan de Elbe in DuitslandWilt u onze vlogs niet missen op ons YouTube-kanaal  klik dan op de onderstaande foto.

FritsEllencamperreizen


Ons YouTube Frits&Ellen kanaal wordt het meest bekeken door kijkers van onze eigen leeftijd! We horen regelmatig kijkers die toch moeite hebben hoe te abonneren en hoe het werkt met het belletje. Als het niet lukt kunt U misschien even een buurman of één van de kinderen vragen om u even te helpen. Dan krijgt U een berichtje zodra we weer een vlog op YouTube zetten.  


Een korte uitleg over hoe je te abonneren op ons kanaal. 

Duimpje omhoog vinden wij altijd heel leuk en wilt je niets missen van onze video's dan kun je je altijd gratis abonneren op ons YouTube kanaal.

Dat gaat als volg: klik op de video hiernaast, klik daarna op abonneren rechtsonder in de video en daarna op het belletje naast de knop.

Als er dan een nieuwe video is geplaatst dan krijg je vanzelf een berichtje in je mailbox van ons.De richting waar we heen gaan is bekend, de planning kan zo maar veranderen, de uitzichten zijn steeds weer anders en ook de mensen om ons heen zullen steeds weer anders zijn net als hun taal maar ons huis op wielen zal steeds hetzelfde blijven en wij ....................... wij passen ons aan en hopen weer van alles te gaan beleven en jullie te kunnen laten mee genieten.

Reisverhalen

                          
We koken meestal  zelf in de camper. We vinden het gezellig om samen bezig te zijn en bij de camper te eten. De maaltijden moeten lekker zijn en eenvoudig te maken.

We letten wel op dat we zo gezond mogelijk eten. Zo weinig mogelijk uit zakjes en pakjes en op zijn tijd een visje en veel verse groenten.

Een paar recepten zijn te vinden op "Koken onderweg"

Koken onderweg

 We zijn ook te vinden op .........
Polarsteps


 

Facebook groep

 Instagram
Lieve mensen en trouwe volgers, wie weet tot ergens onderweg !!!!!!!!!!!!Onze website www.fritsellen.com is volledig in eigen beheer.

©Frits en Ellen Stempher

 

 

 

E-mailen
Map
Info